Vlees bestellen

Wij familie Noordman hebben een prachtig varkensbedrijf en produceren een prachtig (h)eerlijk stukje Varkensvlees! Wij zijn een familiebedrijf en staan voor ons product. Geef Varkenshoff bestaansrecht en koop uw varkensvlees bij ons! 

Pakketten

Wij verkopen vlees in pakketten, wij hebben hiervoor gekozen zodat wij het hele varken goed kunnen verkopen. Op deze manier houden wij geen vlees over, minder verspilling dus! Zie hier onze vleespakketten. Wilt u een pakket bestellen? Vul het bestelformulier in of stuur een whatsapp naar nummer 06-51321100 wij nemen vervolgens contact met u op. Hebt u een grote bestelling en speciale wensen neem contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden! 

Bezorgen of ophalen

U kunt zelf kiezen of u uw pakket wilt laten bezorgen of dat u uw pakket zelf komt ophalen. Binnen een straal van circa 30 km bezorgen wij uw bestelling aan huis tegen een kleine vergoeding van €4,50 per bezorgadres. Woont u verder weg? Geen probleem, samen met u komen we overeen wat een goede manier is om het pakket bij u te krijgen, neem contact met ons op. 

Wilt u graag zien hoe onze varkens leven kies dan voor de optie om uw pakket zelf op te komen halen. Iedere laatste zaterdag van de maand is er van 09.30 tot 12.30 de mogelijkheid om uw pakket op te halen en een kijkje te nemen op Varkenshoff. Neem gerust uw gezinsleden mee! Wij zijn aanwezig om vragen te beantwoorden of gewoon om met u mee te genieten van onze prachtige dieren! 

# Vlees kan in verband met de corona maatregelen op dit moment alleen op afspraak worden afgehaald. Bij het bezorgen van uw vleespakket houden wij rekening met de corona maatregelen. 

Diepgevroren vlees 

In verband met voedselveiligheid en houdbaarheid worden al onze vleespakketten diepgevroren geleverd. Afhankelijk van het door u gekozen pakket zijn de verschillende vleesdelen vacuüm verpakt per maaltijdportie van twee personen. Het diepgevroren leveren van vlees heeft veel voordelen, een klein nadeel is dat omdat het vlees in een zuurstofarme omgeving verkeert het vlees grauw kan worden, dit hoeft niet zo te zijn. Als u het vlees uit de verpakking haalt en er komt weer zuurstof bij zal de kleur binnen 10 minuten terugkeren. 

Uniek cadeau 

Feestje of verjaardag maar geen cadeau? Koop een cadeaubon of bestel een pakket! Stuur ons een mail voor een cadeaubon of bestel een pakket. Een kaartje met persoonlijke tekst toevoegen is mogelijk! Wilt u uw medewerkers een heerlijk kerstpakket leveren, neem voor eind september contact met ons op dan gaan we er samen een knalpakket van maken! 

Tips

Marketing is niet ons vak, wij verkopen een (h)eerlijk stukje vlees voor een eerlijke prijs. Hebt u vragen, opmerkingen of tips dan horen wij het graag.