Over ons  

De familie 

varkensboederij bezoeken 6

Wij, familie Noordman, hebben een prachtig varkensbedrijf. Met respect voor dier, omgeving en milieu wordt vlees geproduceerd. We hebben passie en liefde voor onze dieren. Wij gaan voor een goed leven van het varken, en heerlijk vlees voor een eerlijke prijs. Bij vlees van Varkenshoff weet je wat je eet. We zijn trots op ons bedrijf en laten ons bedrijf graag zien aan bezoekers. Wil je ons beter leren kennen?

varkensboederij bezoeken Lees-meer-knop-website

Waar wij voor staan

varkensboederij bezoeken 51

Zorg en liefde voor de dieren. Dat staat centraal op ons bedrijf. We genieten volop van moeders met gezonde biggetjes, maar staan ook met evenveel passie ’s nachts dieren te verzorgen die extra zorg nodig hebben. Wij zijn er van overtuigd dat om dieren een zo goed mogelijk leven te geven naast aandacht en zorg, continu blijven ontwikkelen en innoveren een must is. In Varkenshoff is hier volop de mogelijkheid voor. We hopen dan ook dat de technieken en ideeën van Varkenshoff op steeds meer bedrijven toegepast zullen worden.

Onze partners 

varkensboederij bezoeken Varkenshoff09 Medium

Samen  sta je sterk! Aan Varkenshoff hebben verschillende bedrijven een bijdrage geleverd. De partners van Varkenshoff zijn ID Agro, Geissler Installatie Techniek en Nijenkamp Stalinrichting. Naast de projectparners zijn diverse bedrijven betrokken bij Varkenshoff. Voor meer informatie over onze partners en wat zij voor Varkenshoff hebben betekend lees meer...

varkensboederij bezoeken Lees-meer-knop-website