De familie

Wij zijn de familie Noordman. Met het hele gezin zijn wij betrokken bij het Varkenshoff, ieder op zijn eigen manier. 

Herbert

Mijn naam is Herbert, geboren en getogen op een gemengd bedrijf met varkens en koeien. Van jongs af aan heb ik altijd meegeholpen op de boerderij, eerst veel op de trekker gereden, later ben ik mij gaan interesseren voor de varkens. Inmiddels werk ik samen met Annemarie en onze kinderen op ons mooie varkensbedrijf. Samen met Annemarie en zoon Niels voer ik de dagelijkse werkzaamheden en regelzaken uit op zowel ons moederbedrijf veldhoekporc en Varkenshoff. 

Annemarie

Mijn naam is Annemarie. Van huis uit heb ik geleerd dat je moet zorgen voor elkaar, voor de dieren, en voor onze planeet. Elke dag ga ik met plezier de stal in. Geen dag is hetzelfde, ik voer de dieren en probeer hun lichaamstaal te lezen. Zijn ze happy? Is er wat aan de hand? Wat kan ik voor ze doen? Het allermooiste vind ik het kraaamgedeelte. Het moment dat de zeug met haar gedrag laat zien dat de biggetjes geboren worden, haar ondersteunen waar ik kan, en dan genieten als moeder met haar kroost tevreden in haar nest ligt. Dan ben ik blij! Voor mij is Varkenshoff terug naar hoe mijn papa vroeger zijn varkens hield. Voor mij is Varkenshoff een droomstal!

De kinderen 

Wij, Kim, Bart en Rimke, Niels en Rens zijn allen op ons eigen manier betrokken bij het Varkenshoff. Wij zijn betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden, excursies, en de vleesverkoop. Wij vinden Varkenshoff een prachtige stal en zien er veel potentie in voor de toekomst. Wij bieden kwaliteitsvlees aan dat duurzaam is geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu!

Onze visie

Zorg en liefde voor de dieren. Dat staat centraal op ons bedrijf. We genieten volop van moeders met gezonde biggetjes, maar staan ook met evenveel passie ’s nachts dieren te verzorgen die extra zorg nodig hebben. Wij zijn er van overtuigd dat om dieren een zo goed mogelijk leven te geven naast aandacht en zorg, continu blijven ontwikkelen en innoveren een must is. In Varkenshoff is hier volop de mogelijkheid voor. We hopen dan ook dat de technieken en ideeën van Varkenshoff op steeds meer bedrijven toegepast zullen worden.